A A
RSS


InfoCons: reprezentantii A.N.P.C.P.P.S.Romania au participat la Conferinta “CAPITALULUI ROMÂNESC – Capitalul autohton: stimulat sau discriminat?”

Thu, Jul 5, 2012

Comunicate

In data de 05 iulie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la Conferinta “CAPITALULUIROMÂNESC – Capitalul autohton: stimulat sau discriminat?”  organizata de FinMedia la JW Marriott Bucharest.

In cadrul evenimentului au fost discutate subiecte referitoare la soarta capitalului romanesc si a valorilor romanesti. La conferinta au participat atat oameni politici, bancheri, finantatori, avocati si firme de consultanta, antreprenori romani si straini, precum si ong-uri in domeniu.

Conferinat a avut doua subiecte de dezbatere : mijloacele de promovare si stimulare a dezvoltarii capitalului romanesc si facilitarea accesului la finantare a companiilor romanesti viabile.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.