A A
RSS


InfoCons: Pentru evitarea confuziilor din domeniul miscarii de Protectia Consumatorilor

Thu, Mar 22, 2012

Comunicate

Mentionam faptul ca Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania (www.anpcppsr.ro) este o organizatie neguvernamentala, apolitica, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor, identificata prin certificatul de inscriere in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor nr. 22/2003, cont bancar RO68 RZBR 0000 0600 0708 8608 deschis la Raiffeisen Bank SMB, Cod de Identificare Fiscala 15535584, al carei  Secretariat General  functioneaza in Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Postal 040191, tel.: 021/319.32.66 / fax: 021/311.51.62.  

 alt 

A.N.P.C.P.P.S.Romania este unica organizatie din Romania membra cu drepturi depline in Consumers International (www.consumersinternational.org), International Consumers Research and Testing (www.international-testing.org), European Consumer Voice in Standardization – ANEC (www.anec.eu), European Association for the Education of Adults (www.eaea.org) si in alte foruri nationale si europene.

Speram ca pe viitor problemele privind informarea sau anumite problematici de confuzie care ar putea sa apara intre diferite entitati juridice care reprezinta miscarea de protectia consumatorilor din zona societatii civile si din zona autoritatilor publice din domeniu sa nu mai existe.

Pentru o mai buna transparenta si informare a cetatenilor va punem la dispozitie cu titlu gratuit, in calitate de reprezentanti ai mass-mediei, o parola de acces la baza de date, de studii si teste comparative pentru site-ul oficial www.testecomparative.ro. Pentru aceasta va rugam sa ne comunicati organizatia din domeniul mass – media pentru care se doreste parola de acces si persoana/persoanele.

Studiile si testele comparative sunt unul din mijloacele principale de educare si informare a consumatorilor prin punerea la dispozitie a unei informari de terta parte, independenta, dupa acelasi tip de criterii pentru ca alegerea sa fie facuta in cunostinta de cauza, dupa modele internationale. Pentru orice preluare viitoare, va rugam sa mentionati de fiecare data sursa informatiei in mod corect pentru a evita confuziile, respectiv “Sursa: InfoCons – Un Proiect “o9atitudine!”

Pentru o mai buna comunicare cu dvs., va rugam sa gasiti mai jos persoanele de contact pe diferite sectiuni si domenii:

Coordonator Proiecte si PR – Corina Doba

Tel.: 0740.0580.298

E-mail: pr@protectia-consumatorilor.ro

 

Avocat Coordonator Departamanetul Juridic – Anca Nedelcu

E-mail: office@protectia-consumatorilor.ro

Tel.: 0749.271.600