La acest eveniment au participat atat reprezentanti ai institutiilor publice, ai organizatiilor de protectia consumatorilor, cat si reprezentanti ai Marilor Retaileri din Romania.

Seminarul a avut doua sesiuni: in prima parte, domnul MAREK CHROSCICKI a facut o scurta prezentare a Programului, si a modului de implementare a acestuia, iar in cea de-a doua parte participantii au implementat acest soft. La finalul seminarului, a avut loc o scurta sesiune de intrebari asupra programului prezentat, dar si asupra beneficiilor aduse de acesta, in cadrul Departamentelor de Reclamatii.

Dintre invitatii care au participat la eveniment, amintim:

– Reprezentanti ai Secretariatului General al Guvernului – Directia pentru Strategii Guvernamentale;

– Reprezentanti ai Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica;

– Reprezentanti ai Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane;

– Reprezentanti ai Asociatiilor pentru Protectia Consumatorilor din Romania;

– Reprezentanti ai Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania etc.

 

A.N.P.C.P.P.S. Romania, avand Secretariatul General in Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Poştal 040191, Romania, fax: 031/402.26.32, e-mail: secretariat.general@protectia-consumatorilor.ro, web: www.protectia-consumatorilor.ro este o organizatie reprezentativa, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor, unica organizatie din Romania, membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala – Consumers International.

By o9admin