A A
RSS


InfoCons: A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! a organizat Seminarul cu tema “Sistemul european armonizat de colectare si utilizare a datelor privind petitiile consumatorilor”

Thu, Mar 29, 2012

Comunicate

La acest eveniment au participat atat reprezentanti ai institutiilor publice, ai organizatiilor de protectia consumatorilor, cat si reprezentanti ai Marilor Retaileri din Romania.

Seminarul a avut doua sesiuni: in prima parte, domnul MAREK CHROSCICKI a facut o scurta prezentare a Programului, si a modului de implementare a acestuia, iar in cea de-a doua parte participantii au implementat acest soft. La finalul seminarului, a avut loc o scurta sesiune de intrebari asupra programului prezentat, dar si asupra beneficiilor aduse de acesta, in cadrul Departamentelor de Reclamatii.

Dintre invitatii care au participat la eveniment, amintim:

– Reprezentanti ai Secretariatului General al Guvernului – Directia pentru Strategii Guvernamentale;

– Reprezentanti ai Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica;

– Reprezentanti ai Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane;

– Reprezentanti ai Asociatiilor pentru Protectia Consumatorilor din Romania;

– Reprezentanti ai Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania etc.

 

A.N.P.C.P.P.S. Romania, avand Secretariatul General in Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Poştal 040191, Romania, fax: 031/402.26.32, e-mail: secretariat.general@protectia-consumatorilor.ro, web: www.protectia-consumatorilor.ro este o organizatie reprezentativa, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor, unica organizatie din Romania, membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala – Consumers International.