A A
RSS


InfoCons: A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! a lansat inca un Centru de Educare si Informare a Consumatorilor

Mon, Aug 6, 2012

Comunicate

In data de 03 august 2012, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor siStrategiilor din Romania– o9atitudine! a lansat inca un Centru de Educare si Informare a Consumatorilor, cucaracter permanent, in cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
In cadrul acestui Centru de Educare si Informare, consumatorii vor putea gasi materiale educativ-informative, cu titlugratuit, in domenii precum: protectia mediului, sanatate, educatie financiar-bancara, alimentatie sanatoasa etc.

A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! atrage atentia asupra faptului ca, indiferent de sex, religie, varsta, functie,suntem cu totii consumatori si ar trebui sa ne implicam activ si sa devenim din consumatori pasivi, consumatorieuropeni activi, alaturi de miscarile de protectia consumatorilor.


Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cupatrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.