Astazi, 04 aprilie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au continuat sa se implice in cadrul Programului National “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” Saptamana Altfel. Acestia au organizat o vizita la Fabrica de Ciocolata Kandia Dulce Romania pentru elevii clasei I, de la Scoala Gimnaziala „Herastrau” nr. 12 din Sector 1, Bucuresti.

Cei mici au avut ocazia sa vada cum sunt fabricate dulciurile lor preferate si sa adreseze intrebari angajatilor fabricii.

La finalul vizitei, toti copiii au primit dulciuri.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se vor implica si in alte actiuni derulate in cadrul acestui proiect si vom reveni zilnic cu informatii privitoare la aceste activitati.Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

By o9admin