A A
RSS


Fidelizarea clienţilor începe la o cafea – Drepturile consumatorilor

Thu, Sep 20, 2012

Comunicate

Ieri, 19 septembrie 2012, A.N.P.C.P.P.S. Romania a participat, in calitate de partener alaturi de VBS – Business Solutions la  evenimentul “Fidelizarea clienţilor începe la o cafea – Drepturile consumatorilor”, eveniment avand ca tema  schimb informaţional şi networking –ce a avut loc la Hotel Ramada Majestic, Bucuresti.

In cadrul acestui eveniment, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au raspuns la intrebarile adresate de catre invitati – reprezentanti ai mediului de afaceri – cu privire la modul de solutionare a sesizarilor primite de la clienti precum si la modalitatea de a aborda clientul, atunci cand acesta intampina o problema privitoare la produsele/serviiciile oferite de agentul economic.

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.