A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons prezinta initiativa Diviziei pentru Politici Sociale si Dezvoltare (DSPD) din cadrul Departamentului de Afaceri Economice si Sociale (DESA) al ONU de a organiza Festivalul de Film de Scurt Metraj cu ocazia Anului International al Cooperativelor (IYC).

Evenimentul va avea loc pe 19 noiembrie 2012, la  sediul Natiunilor Unite in timpul ceremoniei de inchidere a Anului International.

Filmele din concurs ar trebui sa ajute la cresterea nivelului de constientizare cu privire la cooperative – ce sunt, ce fac – si sa incurajeze sustinerea si dezvoltarea de cooperative de catre persoane fizice si comunitatile din care acestea fac parte.

 

Termenul limita pentru inscrierea in concurs este 30 septembrie 2012

 

Detaliile concursului se gasesc in link-ul:

http://social.un.org/coopsyear/film-festival.html

 

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International,  membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

By o9admin