A A
RSS


Federatia Asociatiilor de Consumatori a incheiat un Acord de Parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Thu, Sep 13, 2012

Comunicate

Ieri, 12 septembrie 2012, Federatia Asociatiilor de Consumatori (F.A.C.), a carei membra fondatoare este Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – o9atitudine!, a incheiat un Acord de Parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, ce are ca obiectiv consultarea si sustinerea reciproca  in initierea si derularea de Programe si Campanii de educare si informare a consumatorilor prin initierea si implementarea unui proiect cu acoperire nationala privind un telefon unic la nivel national, destinat protectiei consumatorilor, pentru informarea cetatenilor pe diferite teme, cat si posibilitatea de a face o sesizare/reclamatie.

Acordul de Parteneriat a fost semnat de domnul Presedinte – Secretar de Stat Bogdan Cristian Nica, din partea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, inregistrat la A.N.P.C. cu nr. 1/1 1935/12.09.2012 si de domnul Presedinte Sorin Mierlea, reprezentant al Federatiei Asociatiilor de Consumatori, fiind inregistrat la F.A.C. sub nr. 119/12.09.2012.

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.