A A
RSS


Eveniment Concurs Basmul Romanesc

Wed, Apr 27, 2011

Comunicate

Eveniment Concurs Basmul Romanesc

Miercuri, 27 aprilie, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a organizat un eveniment concurs impreuna cu Scoala nr. 1 Pantelimon si Scoala nr. 195 Bucuresti in cadrul Muzeului Satului.
Actiunea a fost intitulata “Basmul romanesc” si avut ca scop tratarea problematicii basmului romanesc prin metode interactive.
Participantii au fost elevii din clasa a -VIII-a de la Scoala nr. 1 Pantelimon si elevii din clasa a -V-a de la Scoala nr. 195 Bucuresti. Concursul s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata si toti participantii au invatat lucruri noi despre basmul romanesc de la profesorii coordonatori. Mai mult, ei au fost sustinuti de colegi care i-au incurajat din public.
La sfarsit, atat participantii activi cat si cei din public au primit diploma de participare si cadouri din partea A.N.P.C.P.P.S. Romania, cadouri ce i-a bucurat atat pe cei mici cat si pe adulti.
Evenimentul s-a incheiat cu o vizita a Muzeului Satului, vizita ce i-a pastrat pe elevi in atmosfera basmului romanesc pana la sfarsitul intalnirii.