Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine! –  InfoCons,  desfasoara  campanii de educare si informare pentru consumatori  pentru cresterea gradului de informare al acestora cu privire la drepturile si obligatiile pe care le au si pentru schimbarea mentalitatii acestora dintr-un consumator pasiv intr-un consumator european activ.

Materiale cu tema “Ai drepturi! NU te lasa furat! Ia atitudine!” au fost diseminate in cadrul Tribunalului si Judecatoriei Brasov.

Prin aceasta campanie, A.N.P.C.P.P.S. Romania aduce cat mai aproape de cetateni mesajul de a fi informati asupra drepturilor de care beneficiaza.

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

By o9admin