A A
RSS


Diseminare materiale Campania “o9atitudine” – Parc Aventura – Brasov

Tue, Sep 25, 2012

Comunicate

Materialele de informare si educare realizate in cadrul Campaniei “o9atitudine!” pe diferite teme de interes care il au ca ambasador pe indragitul personaj de desene animate Garfield, se regasesc si in Parc Aventura Brasov.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine! –  InfoCons,  desfasoara  campanii de educare si informare pentru consumatori  pentru cresterea gradului de informare al acestora cu privire la drepturile si obligatiile pe care le au si pentru schimbarea mentalitatii acestora dintr-un consumator pasiv intr-un consumator european activ.

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.