CONCURS VIDEO/FOTO: “FA UN LUCRU PENTRU DIVERSITATE SI INCLUDERE”

A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons prezinta initiativa Centrului UNESCO din Florenta, in parteneriat cu Alianta Civilizatiilor – ONU de a lansa un concurs video si foto ca parte a campaniei “Fa un lucru pentru diversitate si includere” 2012, pentru a sarbatori  Ziua Mondiala pentru Diversitate Culturala, pentru Dialog si Dezvoltare.

Tema consursului este: “Ce inseamna Diversitatea si Includerea sociala pentru tine? De ce conteaza  diversitatea pentru tine? Arata-ne viziunea ta personala”.

 

Termenul limita de trimitere a materialelor in concurs este 15 august 2012 iar detalii suplimentare se gasesc la linl-ul de mai jos:

http://www.unaoc.org/actions/campaigns/do-one-thing-for-diversity-and-inclusion/contest/

 

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International,  membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.