A A
RSS


CONCURS FOTO: “TURISMUL & ENERGIA DURABILA: SUSTINEREA DEZVOLTARII DURABILE.”

Wed, Aug 1, 2012

Comunicate

A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons prezinta initiativa Organizatiei Mondiale a Turismului- agentie specializata a ONU (UNWTO) de a lansa un concurs foto cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului 2012.

Tema acestui concurs este “Turismul & Energia durabila: Sustinerea dezvoltarii durabile.”

 

Ce fel de fotografii se cauta?

Pentru ca Ziua Mondiala a Turismului 2012 sarbatoreste rolul turismului in realizarea unui viitor energetic mai durabil, se cauta imagini care surprind modul in care sectorul turismului implementeaza  noi idei de crestere a eficientei energetice si de utilizare a energiei din surse regenerabile in cadrul operatiunilor sale, sau fotografii care arata modul in care turismul aduce energia moderna in comunitatile locale. Fotografiile ar putea surprinde, de asemenea, modul in care voi, ca turisti, luati masuri concrete pentru un turism mai durabil.

 

Concursul este deschis tuturor persoanelor

 

Premiile sunt dupa cum urmeaza:

Premiul 1 – O excursie de sapte zile dus-intors in Spania pentru doua persoane

Urmatorii 4 clasati vor fi premiati cu un aparat foto digital

Fotografiile castigatoare vor fi prezentate de asemenea  pe www.UNWTO.org

 

Termenul limita pentru participare este 31 august 2012.

Castigatorii vor fi anuntati si notificat la inceputul lunii septembrie 2012.

 

Pentru a intra in acest concurs fiecare participant este obligata sa se inregistreze si sa obtina un numar de identificare electronica.
Detaliile concursului se gasesc in link-ul:

http://wtd.unwto.org/en/content/world-tourism-day-photo-competition-2012

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International,  membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.