A.N.P.C.P.P.S. Romania, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in cadrul campaniei “o9atitudine! pentru Cultura!”, lanseaza un proiect educational privind cunoasterea operelor marelui scriitor roman, Mihai Eminescu. In cadrul acestui proiect se va desfasura un concurs pe aceasta tema prin transpunerea unei poezii a ceastuia in imagini (pictura, fotografie, film) sau prin intermediul unui eseu. Concursul va avea loc in perioada 01.06.2012 – 17.12.2012 (data postei).

Inscrierea la concurs se va face prin completarea formularului de mai jos. Concursul se adreseaza elevilor din ciclul de invatamant primar, gimnazial si liceal cat si celorlalte categorii de varsta si va avea cinci sectiuni: foto, video, pictura, eseuri si colaje.

Participantii la concurs vor transmite conceptele realizate in prima faza intermediul formularului mentionat mai sus, iar apoi in original, prin posta la urmatoarea adresa Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4. Toate lucrarile vor fi analizate de catre  Comisia de Specialitate a Campaniei “o9atitudine! pentru Cultura!”, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 15 ianuarie 2013. Se vor acorda cate trei premii (I, II si III) si zece mentiuni pe fiecare sectiune si categorie de varsta, la care se adauga un premiu al publicului, in urma voturilor primite conform regulamentului disponibil pe adresa meminescu.ro/regulament.pdf. Valoarea totala a premiilor este de 5328,14 de euro.

[contact-form-7 id=”5400″ title=”concurs meminescu”]

By o9admin