A A
RSS


Comisia de Dialog Social din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Thu, Feb 28, 2013

Comunicate

Astazi, 28 februarie 2013, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania au participat la lucrarile Comisiei de Dialog Social, la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

In cadrul discutiilor s-au dezbatut acte normative initiate si avizate in luna februarie 2013, dupa cum urmeaza:

  1. Proiect de Ordin privind stabilirea unor masuri aplicabile managementului ingrmintelor;
  2. Proiect de Lege a pajistilor permanente si pentru modificarea si completarea Legii nr. 18/1991 privind fondul funciar.

Comisia de Dialog Social s-a derulat cu participarea membrilor: Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, Cartel ALFA, Blocul Naţional Sindical – B.N.S., Confederaţia Sindicatelor Democratice din România – C.S.D.R., Confederaţia Sindicală Naţională MERIDIAN, Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România – FRĂŢIA, Confederaţia Patronală CONCORDIA, Uniunea Generală a Industriaşilor din România U.G.I.R.‑1903, Confederaţia Naţională a Patronatului Român – C.N.P.R., Confederaţia Patronală din Industria României – CONPIROM, Uniunea Naţională a Patronatelor cu Capital Privat din România  – U.N.P.C.P.R., Patronatul Român – P.R., Uniunea Naţională a Patronatului Român – U.N.P.R., Uniunea Generală a Industriaşilor din România – U.G.I.R., Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private, Mici şi Mijlocii din România –  C.N.I.P.M.M.R., Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii – ARACO, Confederaţia Patronală a Industriei Serviciilor şi Comerţului din România  –  C.P.I.S.C.R., Consiliul National al Patronatului Roman – Co.N.P.R , Patronatul Naţional Roman – P.N.R.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.