A A
RSS


Centrul de Informare Europe Direct Brasov a sarbatorit Ziua Mondiala a Alimentatiei

Tue, Oct 16, 2012

Comunicate

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România (A.N.P.C.P.P.S. Romania) este structura gazdă a Centrului Europe Direct Brașov – membră a reţelei de informare Europe Direct – ce ofera acces la informaţii atat cu caracter general despre Uniunea Europeană cat si la servicii locale de informare.

 

Reprezentanta Centrului de Informare Europe Direct Braşov a participat in data de 16.10.2012, in cadrul Gradinitei nr. 2 Brasov la celebrarea Zilei Mondiale a Alimentatiei.

            Copii au fost extrem de interesati, au invatat despre piramida alimentelor, au realizat o salata de fructe si au primit carticele „On the farm!”

 

Obiectivul general al Centrului de Informare îl constituie îmbunătăţirea nivelului de comunicare, facilitarea unei interacţiuni directe între cetăţeni şi Comisia Europeană prin informarea activă şi directă atât a populaţiei cu privire la activitatea şi dezideratele organismelor europene şi prin promovarea şi susţinerea conceptului de cetăţenie europeană activă, cât şi a instituţiilor europene cu privire la modalitatea în care sunt percepute acţiunile şi activităţile lor de către cetăţeni.