A A
RSS


Campania adresata eleviilor “Atitutinea R”

Wed, Dec 12, 2012

Comunicate

Astazi, 12 Decembrie 2012, reprezentatii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – o9atitudine! – InfoCons impreuna cu reprezentatii Romprest  au lansat Campania adresata eleviilor “Atitutinea R”  ce are ca obiectiv constientizarea si educarea elevilor. din clasele I – IV in vederea dezvoltarii spritului eco – civic spre o atitudine pozitiva pentru protejarea mediului.

Evenimentul de astazi a avut loc in cadrul Scolii  nr. 179 din Sectorul 1 al Capitalei ce a fost dotata cu recipienti pentru pre-colectarea selectiva a deseurilor din HCP(hartie & carton, plastic).

Campania presupune implicarea copiilor in actiuni creative prin participarea la concursuri organizate de initiatorii ei, cat si in cele de cuantificare cantitati de deseuri colectate selectiv. Au fost premiati “micii ecologici” care au pre-colectat cea mai mare cantitate de deseuri reciclabile. La final toti participantii au primit din partea A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine! Certificate de Participare cu holograme  PRO Q – de securitate si securizare.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.