Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania vrea sa satisfaca nevoia de informare a consumatorilor. Mai mult, A.N.P.C.P.P.S. Romania stie cat de importanta este educatia consumatorilor din Romania.

Vrei să ai intotdeauna cele mai proaspete informatii despre toate drepturile tale ca si consumator? Vrei sa stii exact ce e bine si ce trebuie sa faci pentru a te proteja?

Programele si proiectele  A.N.P.C.P.P.S. Romania sunt cele pe care trebuie sa le urmaresti. Noi aflam primii ceea ce trebuie sa stii tu pentru a fi un consumator informat. Mai mult, avem grija ca si tu să afli aceste informatii in cel mai scurt timp.

Conecteaza-te la retelele noastre sociale si vei deveni un consumator informat!
Intra pe FACEBOOK  si adauga InfoCons Onouaatitudine in lista ta de prieteni.
http://www.facebook.com/?sk=messages&ref=mb#!/profile.php?id=100002287543418

De asemenea, ne poti urmari si pe TWITTER  la adresa  InfoCons@o_9atitudine.
http://twitter.com/#!/o_9atitudine

Deschide o pagina noua si copiaza linkul nostru direct acolo. In acest fel, ajungi mai repede si mai usor catre noi.

Mai mult, daca vrei sa te implici serios in apararea dreptului consumatorilor si in educatia corecta a acestora ca si consumatori activi  poti deveni voluntar in cadrul A.N.P.C.P.P.S.Romania- o9atitudine!
Intra pe  http://o9atitudine.ro/voluntariat si te poti inscrie online ca voluntar pentru a milita in favoarea drepturile consumatorilor.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la nr. 021-319 32 66, fax 021-319 32 67 şi pe e-mail office@protectia-consumatorilor.ro  sau secretariat.general@anpcppsr.ro .

By o9admin