A.N.P.C.P.P.S. Romania, partener oficial al Taberei Nationale de Proiecte de Mediu

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania este partener oficial al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului al Taberei Nationale de Proiecte de Mediu.

Tabara are loc la Muncel, in judetul Iasi si se desfasoara in perioada 18 – 23 iulie. Aceasta este etapa nationala a celei de a XIII-a editii a Concursului National de Proiecte de Mediu.
Asociatia Nationala pentru Protectia  Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania este direct implicata in acest proiect de mediu, sustinand educarea si responsabilizarea eleviilor in probleme de ecologie si consum durabil. Mai mult, A.N.P.C.P.P.S. Romania va acorda premii si diplome eleviilor castigatori si va disemina materiale informative tuturor participantilor.

A.N.P.C.P.P.S Romania a sustinut acest proiect in fiecare an, incurajand astfel  educarea micilor consumatori de astazi, viitori consumatori de resurse naturale de maine.
Asociatia Naţionala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania vine in intampinarea nevoilor consumatorilor din Romania, desfasurand o activitate neintrerupta, bucurandu-se de recunoastere nationala si internationala, fiind membra in diferite organizatii, comisii consultative ale autoritatilor, grupuri de lucru, partenera in programe nationale si internationale.
Pentru mai multe detalii despre activitatea curenta a A.N.P.C.P.P.S. Romania si implicarea acesteia in acest proiect, va rugam accesati: www.protectia-consumatorilor.ro.