A A
RSS


A.N.P.C.P.P.S. Romania- „o9atitudine!”, partener al Taberei de Creatie – „Vara pe ulita”

Thu, Aug 18, 2011

Comunicate

incepand cu orele 12:00 in cadrul Taberei de Creatie – „Vara pe ulita”.  Participantii Taberei sunt copiii care iau parte la diverse activitati educative  atat teoretice, cat si practice.

Pe parcusul seminarului copiii au fost stimulati sa raspunda intrebarilor de preventie. Subiectul, educatia rutiera, a fost atat pe placut copiilor pentru ca pot invata interactiv prin intermediul discutiilor si a filmuletelor, cat si pe placul adultilor prezenti care se bucura de existenta unui asemenea curs pentru siguranta celor mici.  La sfarsitul acestui program, toti copiii au primit cadouri din partea A.N.P.C.P.P.S. Romania.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategilor din Romania este partener al Muzeului National al Satului „Dimitrie Gusti” in cadrul Taberei de Creatie – „Vara pe ulita” ce are loc in perioada 4 iulie- 13 august.

Prin sustinerea acestor programe, A.N.P.C.P.P.S. Romania se implica direct in educarea si informarea consumatorilor viitorului. Mai mult, dorim sa acordam o atentie deosebita copiilor pentru ca ei sunt consumatorii de maine.

 Vizitati acum pagina noastra de Facebook “ Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor o9atitudine”pentru a vedea mai multe poze de pe durata intregului proiect „Tabera de Creatie- „Vara pe ulita”.

Mentionam ca Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategilor din Romania este organizatie neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.