Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania  – InfoCons, participa in perioada 26 – 29 septembrie 2013 la cea de-a XX-a editie a targului MODEXPO 2013expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii, ce se desfasora la Romexpo.

            Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti cu un stand unde vor disemina materiale informative-educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!”, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

o9atitudine-Protectia-Consumatorilor-_Protectia-Consumatorului

By o9admin