Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat ieri 20.03.2013, la Conferinta Interregionala “Antreprenoriat social : provocarea unei mari idei pentru a deveni de succes. Importanta formarii in intreprinderile sociale” organizata in cadrul  Proiectului “Mecanism pentru intarirea sinergiei si sustenabilitatii in randul intreprinderilor” .

Conferinta Interregionala a avut loc la Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Balcescu.

La dezvoltarea si implementarea acestui proiect, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, participa in calitate de partener transnational. Proiectul este finantat din fonduri europene prin Programul INTERREG IVC – 2007-2013.

Obiectivul conferintei a fost de obtinere a informatiilor si rezultatelor desfasurate de organizatii/institutii/membri ai societatii civile cu activitati antreprenoriale in domeniul economiei sociale.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

By o9admin