A A
RSS


A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons partener al Programului “Scoala pentru o Romanie Verde”

Mon, Nov 5, 2012

Comunicate

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – o9atitudine! – InfoCons sprijina programul “Scoala pentru o Romanie Verde”, program organizat de Zibo.ro. A.N.P.C.P.P.S.Romania –InfoCons, a incheiat un  Protocol  de Colaborare cu Zibo.ro, protocol ce  are ca obiectiv alaturarea in calitate de partner a A.N.P.C.P.P.S. Romania -Infocons   in cadrul programului “Scoala pentru o Romanie Verde”, program desfasurat la nivel national in gradinitele, scolile si liceele din Romania.

“Scoala pentru o Romanie Verde” are ca scop:

 

–          Colectarea si reciclarea de hartie si PET-uri;

–          Salvarea si plantarea de copaci;

–          Educatie ecologica a copiilor – concurs national pe teme ecologice;

–          Dotarea si premierea celor mai active scoli participante.

A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons va oferi premii pentru participantii la acest proiect.

Pentru mai multe detalii privind inscrierea in acest program, va rugam sa accesati urmatorul link : http://www.zibo.ro/mallul-copiilor/sponsor/Scoala-pentru-o-Romanie-Verde-714

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.”