Astazi, 29 ianuarie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta de lucru care a avut loc la sediul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, sala de Consiliu, etaj 1, eveniment in cadrul caruia s-a discutat despre elaborarea hotararii de Guvern ce are ca obiect stabilirea unui sistem de acordare a etichetei ecologice nationale hartiei reciclate.

La sedinta de lucru au fost prezente doamna Corina Doba, manager de proiect la A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons, doamna Mirela Lazar, cercetator la ICECON S.A., doamna Floarea Sabie, comisar superior la Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor, doamna Mariana Pruna, cercetator la ICECON S.A., doamna Gabriela Cazan, expert principal standardizare si doamna Dana Toma, consilier la  Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

By o9admin