Protocol de Colaborare cu Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a incheiat un Protocol de Colaborare cu Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti – Invatamant preuniversitar, ce are ca obiectiv derularea de proiecte si programe educationale, in cadrul unitatilor de invatamant din Romania, atat pentru elevi, cat si pentru parintii acestora si profesori. Documentul a fost semnat de catre: domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, asociatie de consumatori, Sorin Mierlea si doamna Presedinte a F.N.A.P. – I.P., Mihaela-Iulia Guna.

De asemenea, in cadrul acestui parteneriat se vor realiza materiale educativ-informative necesare activitatilor extracurriculare, desfasurate de elevii si profesorii din invatamantul preuniversitar in vederea atingerii obiectivelor privind schimbarea mentalitatii cetateanului roman, din cetatean pasiv in cetatean activ.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons este unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pentru mai multe detalii privind activitatea desfasurata de A.N.P.C.P.P.S. Romania, va rugam sa accesati site-ul www.protectia-consumatorilor.ro.