A A
RSS


A.N.P.C.P.P.S.R au avut o noua lectie deschisa in cadrul Colegiul Economic A.D. Xenopol

Thu, Nov 22, 2012

Comunicate

Pe 21 noiembrie 2012, Domnul Presedinte Sorin Mierlea si reprezentatii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – o9atitudine! au sustinut o noua lectie deschisa ce a avut ca obiect informarea elevilor de clasa a X-a din cadrul Colegiul Economic A.D. Xenopol, in ceea ce priveste importanta studierii etichetelor produselor, in special cele alimentare. Campaniile dezbatute in aceasta ora au fost “Alege Sanatos! Traieste Sanatos!” si “Citeste Eticheta”

Au fost diseminate materiale cu caracter informativ-educativ, atat elevilor cat si profesorilor, iar la finalul lectiei au primit chestionare pentru implicarea activa in miscarea de protectia consumatorilor. Toti participantii la ora vor primi Certificate de participare.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.