18 aprilie 2015 – 18 aprilie 2003

12 ani de cand Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons este alaturi de consumatorul roman, de cand implementeaza campanii si proiecte. Speram ca si pe viitor sa aducem ceva nou de folos fiecarui cetatean.

Multumim celor peste 68.000 de romani care au avut incredere pentru a deveni membrii, multumim tuturor partenerilor care ne-au sprijinit in demersurile noastre si speram sa fim aproape si pe viitor cu aceeasi o9atitudine! 

InfoCons-Protectia-Consumatorilor-Protectia-Consumatoruluio9atitudine-Protectia-Consumatorilor-Protectia-Consumatorului

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

 

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

By o9admin