“Sa stergem Lacrimile Planetei” Campania Nationala “o9atitudine!”

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, in colaborare cu Departamentul pentru Afaceri Europene, a organizat in data de 2 iunie 2010, la Centrul InfoEuropa, manifestarea “Sa stergem Lacrimile Planetei”. Evenimentul a fost organizat sub egida Campaniei Nationale “o9atitudine!” pentru a marca Ziua Mondiala a Mediului, celebrata in data de 5 iunie. La manifestare au participat elevi din cadrul Liceului Economic “Constantin C. Kiritescu”, Bucuresti.

Tinerii participanti au expus colaje si machete reprezentand viziunea lor asupra unui mediu mai sanatos si frumos, au facut schimb de idei si impresii asupra exponatelor si asupra posibilitatilor de imbunatatire a protectiei mediului in prezent si viitor.

Prin aceasta manifestare organizatorii au avut ca scop constientizarea tinerei generatii asupra importantei protectiei mediului inconjurator si determinarea acestora de a lua atitudine in acest sens.

La finalul dezbaterilor, elevii au fost premiati cu diplome, materiale informative, articole de imbracaminte promotionale, rechizite scolare, mape, agende, papetarie.