A A
RSS


Economiseşte pentru tine! Economiseşte pentru mâine!

Tue, Jun 23, 2009

Campanii

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, cu Secretariatul General în Bucureşti, Str. C.A. Rosetti, nr. 10, et. 3, ap. 6, Sector 1, Cod Poştal 010283, România, tel. 021-316.05.46; 031-805.84.35, fax: 031-805.84.36, 031-402.26.32, e-mail: office@anpcppsr.ro, www.protecţia-consumatorilor.ro, este o organizaţie neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor.

A.N.P.C.P.P.S. România desfăşoară, în parteneriat cu Fundaţia Romtelecom pentru România, Campania O 9 Atitudine! – Economiseşte pentru tine! Economiseşte pentru mâine!, campanie de educare şi informare a consumatorilor în domeniul protecţiei mediului. Îndemnul vine să sublinieze nevoia actuală de a ne regândi în profunzime modul de viaţă, scara de valori şi priorităţile. Campania propune o reconsiderare personală a felului în care ne raportăm la utilizarea resurselor pe care adeseori le tratăm ca inepuizabile, din neatenţie, grabă sau obişnuinţă.

Campania are şi o componentă online, care îi vizează pe toţi cei care doresc să se informeze despre modul în care pot să economisească şi să câştige mai mult în acelaşi timp. Site-ul www.economisestepentrutine.ro conţine, printre altele, detalii despre campanie, informaţii utile despre subiect în particular şi despre protecţia mediului în general. De asemenea, site-ul găzduieşte un concurs de materiale video cu exemple personale ale modului în care utilizatorii înţeleg să economisească inteligent resursele.

Fiecare participant poate înscrie pe www.economisestepentrutine.ro/concurs câte un filmuleţ reprezentativ pentru secţiunea la care doreşte să participe, respectiv:

–  cel mai practic sfat pentru a economisi;

–  cel mai amuzant filmuleţ;

–  cel mai inovator mod de a economisi.

Regulamentul concursului prevede faptul că fiecare participant poate înscrie în concurs un singur material.

Pentru mai multe detalii privind Campania şi concusrsul, vă invităm să vizitaţi site-ul www.economisestepentrutine.ro

Video (format .wmv)

Decizia Consiliului National al Audiovizualului nr. 5492/10.04.2009

Cuvinte cheie: , ,